Από Δευτέρα έως Πέμπτη, όλοι έχουν μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν ένα ΔΩΡΕΑΝ δωμάτιο για εκείνους και την παρέα τους!
Παίξτε και ζήστε την εμπειρία του LucKEY Challenge!
Μια τυχερή ομάδα θα βρει ένα μοναδικό κλειδί που θα της ξεκλειδώσει το escape room που επιθυμεί στην επόμενη επίσκεψή της, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πως λειτουργεί
Οι ημέρες που μπορεί κάποιος να παίξει το LucKEY Challenge είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 18:00 και μετά, εκτός σχολικών και επίσημων αργιών.
Η ομάδα του The MindTrap Mediterranean Cosmos κρύβει κάθε μέρα σε ένα από τα 7 τους δωμάτια απόδρασης ένα τυχερό κλειδί.
Μια παρέα θα καταφέρει να βρει αυτό το κλειδί σε ένα σημείο-έκπληξη και θα κερδίσει αυτόματα ένα δωρεάν παιχνίδι για την επόμενη φορά!
Το σημείο στο οποίο θα βρεθεί το κλειδί είναι απρόσμενο, όχι όμως κρυφό, δηλαδή δεν θα χρειάζεται να γίνει αναζήτηση από την ομάδα για να βρεθεί, θα εμφανιστεί απλώς σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού.

Υπάρχει 1 στις 7 πιθανότητες να κερδίσει μια ομάδα καθημερινά!
Ο νικητής θα ανακοινώνεται κάθε βράδυ, εφόσον φυσικά βρεθεί η τυχερή ομάδα της ημέρας.

Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 18:00 και μετά, εκτός επίσημων και σχολικών αργιών.
Η διάρκεια της προσφοράς είναι έως 31 Μαΐου 2020.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παίξετε στο LucKEY Challenge, το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι του The MindTrap Mediterranean Cosmos!
Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ!

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !