Συχνές ερωτήσεις

Ρίξτε μια ματιά πριν μπείτε στο δωμάτιο, και ελάτε προετοιμασμένοι και πανέτοιμοι!

Τι είναι το The MindTrap;

Το The MindTrap είναι το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη. Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη κι έκτοτε έχουμε επεκταθεί σε 10 συνολικά καταστήματα στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του 2017, το The MindTrap θα βρίσκεται και στο εξωτερικό, δημιουργώντας πάντα φρέσκα και πρωτότυπα σενάρια παιχνιδιών!

Χρειάζεται να φοράω κάτι ιδιαίτερα ή να έχω κάποια συγκεκριμένη γνώση ή ικανότητα για να παίξω; Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά;

Τα δωμάτια μας είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και για όσους θέλουν να διασκεδάσουν διαφορετικά, χωρίς να χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ικανότητα. ∆ε χρειάζεται να φοράτε κάτι ιδιαίτερο, αλλά προτιμήστε τα άνετα ρούχα για να έχετε καλύτερο περιθώριο κινήσεων!

Μπορώ να έρθω χωρίς ομάδα;

Τα δωμάτια μας παίζονται μόνο από ήδη δημιουργημένες ομάδες 2 έως 6 ατόμων, ανάλογα το δωμάτιο. Οπότε θα χρειαστεί να είστε τουλάχιστον δύο άτομα!

Τι γίνεται αν η ομάδα μου έχει παραπάνω από 6 παίκτες;

Τα δωμάτια μας είναι κατασκευασμένα σεναριακά και γριφολογικά για ομάδες μέχρι 6 παικτών, ώστε όλοι να απολαμβάνουν εξίσου την εμπειρία της απόδρασης. Συνεπώς, αν είστε πολλά άτομα, η καλύτερη λύση είναι να παίξετε και σε ένα δεύτερο δωμάτιο συγχρόνως!

Τι σημαίνει όταν κάποιο δωμάτιο αναφέρει πως είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες ή άνω των 16 ετών;

Κάποια δωμάτια μας είναι πιο τρομακτικά από τα άλλα! Γι’ αυτό, και προκειμένου να διασφαλίσουμε τη μέγιστη απόλαυση του δωματίου, δεν επιτρέπουμε τη συμμετοχή σε νεαρότερους παίκτες!

Μπορώ να έρθω χωρίς κράτηση;

Για να παίξετε σε κάποιο δωμάτιο μας είναι υποχρεωτικό να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδα μας και να κάνετε απευθείας κράτηση για να παίξετε ακόμα και την ίδια ημέρα.

Έχω κάνει κράτηση για 4 άτομα, αλλά τελικά θα είμαστε 6. Πρέπει να ενημερώσω;

Όχι! Ο αριθμός των παικτών μιας ομάδας μπορεί να συμπληρωθεί επί τόπου!

Πως μπορώ να παίξω;

Θα χρειαστεί να κάνετε μία κράτηση δωματίου. Μέσα από μία απλή και γρήγορη διαδικασία, επιλέγετε το κατάστημα και το δωμάτιο της επιλογής σας. Κατόπιν την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και το δωμάτιο έχει κρατηθεί για εσάς, τόσο απλά και γρήγορα. Αν χρειαστείτε επιπλέον πληροφορίες για τα δωμάτια, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να κάνετε την κράτηση τηλεφωνικά στο κατάστημα της προτίμησης σας.

Έχω κλειστοφοβία και δεν είμαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρω. Μπορώ να βγω αν το θελήσω;

Τα δωμάτια μας δεν προκαλούν κανενός τέτοιου είδους φοβία. Αν όμως φοβηθείς ή αισθανθείς δυσφορία, υπάρχει το Panic Button που πατώντας το μπορείς να βγεις. Προσοχή όμως, γιατί αν πατήσεις το Panic Button δεν υπάρχει επιστροφή στο δωμάτιο!

Τι ακριβώς είναι τα δωμάτια;

Τα δωμάτια μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, οι οποίοι βασίζονται πάνω σε ένα ατμοσφαιρικό θέμα και σενάριο. Εκεί, η παρέα κλειδώνεται και πρέπει να βρει όλα τα στοιχεία, να λύσει τους γρίφους, να χειριστεί περίεργες κατασκευές και μηχανισμούς και να καταφέρει να βρει τον τρόπο να αποδράσει μέσα σε τουλάχιστον 60 λεπτά!

Μπορώ να κρατάω σημειώσεις ή να τραβάω φωτογραφίες;

Επειδή τα δωμάτια μας είναι μοναδικά, δεν επιτρέπεται η χρήση σημειώσεων ή φωτογραφιών/βίντεο. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να απαντήσεις σε οποιαδήποτε κλήση!

Τι σημαίνει το “performance included”; Τι ρόλο επιτελούν οι ηθοποιοί;

Στα The MindTrap θέλοντας να προσφέρουμε κορυφαία διασκέδαση και διάδραση στην ψυχαγωγία των παικτών μας πολλά από τα δωμάτια επιφυλάσσουν μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες δεν είναι μόνοι τους. Καθηλωτικά performances απογειώνουν την εμπειρία της απόδρασης. Επαγγελματίες ηθοποιοί εκτελούν ένα συναρπαστικό performance πιστοί στο σενάριο του κάθε δωματίου, διαμορφώνοντας μια μοναδική μυστικιστική ατμόσφαιρα κι αυξάνοντας τη δυσκολία του. Άλλες φορές βοηθούν τους παίκτες κι άλλες φορές βρίσκονται εκεί για να τους δυσκολέψουν… Εσείς θα καταφέρετε να τους κάνετε φίλους; Ή να γλιτώσετε από τα χέρια τους;

Έχω ήδη παίξει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Μπορώ να το ξαναπαίξω;

Τα δωμάτια δεν αλλάζουν διακόσμηση και γρίφους, που σημαίνει ότι εφόσον ξαναπαίξετε το ίδιο δωμάτιο θα αντιμετωπίσετε τα ίδια πράγματα με την προηγούμενη φορά. Πολύ συχνα όμως, υποδεχόμαστε ομάδες που ξαναπαίζουν δεύτερη φορά το ίδιο δωμάτιο, είτε γιατί δεν κατάφεραν την πρώτη φορά να αποδράσουν, είτε γιατί τους άρεσε πολύ η εμπειρία του συγκεκριμένου δωματίου!

Ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρουν τα The MindTrap εκτός παρέας;

Σε ένα από τα καταστήματα μας έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ένα Team Building Event ή να προσφέρετε στο παιδί σας τη χαρά ενός ξεχωριστού παιδικού πάρτυ, μπάτσελορς, εκπλήξεις σε φίλους, γενέθλια για μικρούς και μεγάλους, προτάσεις γάμων, δημιουργικά βίντεο και καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις κ.α.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα είτε με μετρητά, είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Υπάρχουν εκπτώσεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω;

Σε όλα τα The MindTrap υπάρχουν προνομιακές εκπτώσεις και ευκαιρίες για τους παίκτες! Μπορείτε να ενημερωθείτε από το κατάστημα που σας ενδιαφέρει για προσφορές του τρέχοντος διαστήματος. Επίσης, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας σε Facebook και Instagram γιατί σίγουρα θα πετύχετε μεγάλες προσφορές και κληρώσεις!
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !