Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών.
Τα καταστήματα The MindTrap γίνονται μέρος του εορτασμού και κάνουν αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή για τις γυναίκες!
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες έχουν έκπτωση 30% στα δωμάτια απόδρασης των καταστημάτων The MindTrap!
Η 8η Μαρτίου είναι ένα σημείο αναφοράς για όλες τις γυναίκες και η ομάδα του μεγαλύτερου escape room στην Ευρώπη το γιορτάζει χαρίζοντας εκπτώσεις.
Συγκεντρώστε τα μέλη της ομάδας σας, τις δυναμικές γυναίκες της παρέας σας και ετοιμαστείτε για μεγάλες αποδράσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα!

Τι  γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας;
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 και ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.
Γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο κινητοποιούνται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου για την πρόσβαση όλων των κοριτσιών στην εκπαίδευση, την απόκτηση εργασίας και εισοδήματος και την καταπολέμηση της βίας.
Τα τελευταία χρόνια η φωνή της γυναίκας έχει γίνει πιο δυναμική, ακούγεται παγκοσμίως και διεκδικεί νέα πράγματα.

Στα πλαίσια του εορτασμού της 8ης Μαρτίου, όλες οι γυναίκες MindTrappers μπορούν να παίξουν με έκπτωση 30% στα καταστήματα The MindTrap σε όλη την Ελλάδα!
Κάθε θεματικό δωμάτιο κρύβει έναν νέο κόσμο για να ανακαλύψει κανείς, μια νέα περιπέτεια που μπορεί να οδηγήσει τους λάτρεις των αποδράσεων σε απρόσμενα και μαγικά μέρη!
Παίξτε τώρα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Χίο και Ιωάννινα, για να ζήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

- Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.  
 

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !