Τον Φεβρουάριο του 2018, το κατάστημα The MindTrap Kolonaki γιόρτασε τα 2 χρόνια λειτουργίας του με έναν σούπερ διαγωνισμό! Κάθε ομάδα που έπαιζε σε ένα από τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Kolonaki, έπαιρνε μέρος στην κλήρωση για ένα The MindTrap Kit!
Το The MindTrap Kit περιείχε μια τσάντα, μια μπλούζα και ένα επιτραπέζιο από την Κάισσα, τα οποία κέρδισαν 2 τυχερές ομάδες που μπήκαν σε ένα δωμάτιο απόδρασης και προσπάθησαν να αποδράσουν.
Επίσης, υπήρχε έκπτωση για όλες τις ομάδες στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Kolonaki, λόγω των γενεθλίων του καταστήματος, οπότε οι ομάδες μπορούσαν να παίξουν στα escape rooms σε προνομιακές τιμές!
Όταν έφτασε η μέρα του διαγωνισμού, η ομάδα του The MindTrap Kolonaki πραγματοποίησε την κλήρωση σε live μετάδοση για να ανακοινώσει τους νικητές!
Οι τυχεροί παίκτες που κέρδισαν δωρεάν παιχνίδια στα δωμάτια απόδρασης του καταστήματος, μπορούσαν να παίξουν στα μοναδικά: Jumanji, Dexter, Breaking Bad, Bank Robbery, Dead Silence, Das Experiment και Hostel: Remastered!
Με μια μόνο κράτηση σε ένα δωμάτιο απόδρασης, μπορούσαν όλοι να διεκδικήσουν ένα δωρεάν παιχνίδι και να απογειώσουν την εμπειρία τους!
Η ομάδα του The MindTrap Kolonaki ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τους MindTrappers που αγαπούν το κατάστημα και τις αποδράσεις, ενώ υποσχέθηκε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις στα escape rooms!
Χρόνια πολλά The MindTrap Kolonaki!

Tags:

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !