Όταν η διαφημιστική καμπάνια της Fanta χάνεται, το The MindTrap Kolonaki είναι εκεί για να βοηθήσει στην ανεύρεσή της! 
Τον Ιούνιο του 2018 δημιουργήθηκε το δωμάτιο απόδρασης Fanta Mystery, που παρέμεινε για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο The MindTrap Kolonaki και έδωσε την ευκαιρία σε αμέτρητους λάτρεις της Fanta να «σώσουν» την εταιρία από την καταστροφή της διαφημιστικής της καμπάνιας.
Το concept; Οι παίκτες έγιναν για 60 λεπτά μέλη του τμήματος Marketing Νέων της Fanta, αλλά για κακή τους τύχη, ο υπεύθυνος του τμήματος εξαφανίστηκε και ήταν ο μόνος που γνώριζε για τη νέα καμπάνια της εταιρίας. Έτσι, θα έπρεπε να βρουν την κρυμμένη καμπάνια και να την παρουσιάσουν στους ανυπόμονους δημοσιογράφους, πριν καταστραφεί η εικόνα τους!
Ένα φανταστικό escape room που δημιουργήθηκε στον ανανεωμένο χώρο του δωματίου απόδρασης Bank Robbery, περιλαμβάνοντας ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα νέων της Fanta έδωσε τη δική της πινελιά στο δωμάτιο, καθώς δημιούργησε γρίφους που έκαναν την υπόθεση ακόμα πιο συναρπαστική!

Tags:

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !